Sammenlign og finn beste lån.

Informasjon om långivere

Sambla.no - Sambla AS
Adresse: Arbins gate 2, 0253 Oslo
Telefonnummer: 33 22 29 70
E-post: kundeservice@sambla.no
Maks. effektiv rente (APR): 48,76%
Nedbetalingstid: 1 år - 15 år
Aldersgrense: 18 - 75
Axofinans.no - Axo Finans AS
Adresse: St. Olavs gate 28, 0166 Oslo
Telefonnummer: 22 86 74 00
E-post: kundeservice@axofinans.no
Maks. effektiv rente (APR): 26,23%
Nedbetalingstid: 1 år - 20 år
Aldersgrense: 18 - 75
Digifinans.no - en del av Sambla Group
Adresse: Arbins gate 2, 0253 Oslo
Telefonnummer: 21 40 37 34
E-post: epost@digifinans.no
Maks. effektiv rente (APR): 33,3%
Nedbetalingstid: 1 år - 15 år
Aldersgrense: 20 - 75
Ferratum.no - Multitude Bank p.l.c.
Adresse: ST Business Centre 120, GZR 1027, Malta
Telefonnummer: 80 02 45 26
E-post: kundeservice@ferratumbank.no
Maks. effektiv rente (APR): 48,17%
Nedbetalingstid: 3 mnd - 5 år
Aldersgrense: 20 - 70
Klikklan.no - Thorn Norge Finans AS
Adresse: Innspurten 13A, 0663 Oslo
Telefonnummer: 21 61 00 01
E-post: infono@thorn.no
Maks. effektiv rente (APR): 38%
Nedbetalingstid: 2 år - 5 år
Aldersgrense: 21 - 75
Thorn.no - Thorn Norge Finans AS
Adresse: Innspurten 13A, 0663 Oslo
Telefonnummer: 21 61 00 00
E-post: infono@thorn.no
Maks. effektiv rente (APR): 38,17%
Nedbetalingstid: 2 år - 5 år
Aldersgrense: 21 - 75
Unofinans.no - Uno Finans AS
Adresse: Grensen 12B, 0159 Oslo
Telefonnummer: 40 00 51 60
E-post: kundeservice@unofinans.no
Maks. effektiv rente (APR): 40%
Nedbetalingstid: 1 år - 15 år
Aldersgrense: 20 - 75

Gå gjennom de ulike tilbudene og velg det beste lånet. Lånet kan brukes til det man ønsker. Selvsagt vil du ha lånet med lavest mulig rente. Derfor sammenligner vi - helt gratis.


Vi hjelper deg med lån og refinansiering


For å søke om lån:

Alle kredittselskaper setter egne aldersgrenser. Hos de fleste selskaper gis lån fra 18 år og opp til 75 år.

Før du låner

Før du låner penger bør du spørre deg selv om du virkelig har behov for å bruke pengene, og om du har råd til å tilbakebetale pengene du har planer om å låne. Før du tar opp kredit, spør deg selv:

Effektiv rente (Annual Percentage Rate - APR)

Den effektive renten er den kostnaden du faktisk betaler for lånet ditt. Den er altså renten på lånet ditt i tillegg til alle andre gebyrer og tilleggskostnader som følger med. Hos de fleste banker er dette som oftest et etableringsgebyr og et termingebyr. Effektiv rente representerer en årlig kostnad (i %) ved å ta opp lån. Maks. effektiv rente 199,87%.

Hvis du ikke klarer å betale ned lånet innen fristen

Betalingsutsettelse: utsettelse på nedbetaling i en viss tidsperiode, kalles betalingsutsettelse. Betalingsutsettelser er mulig i noen tilfeller, som for eksempel ved midlertidig tap av arbeidsevne eller tap av jobb.

Effektiv søknadsprosess

Den kanskje største fordelen med å låne penger uten sikkerhet er at det krever lite dokumentasjon samtidig som søknadsprosessen er kort og effektiv. De aller fleste banker og låneagenter behandler søknaden din automatisk som igjen betyr at du får svar umiddelbart eller innen få timer.

Du bør aldri ta opp lån hvis:

Det er noen kriterier som avgjør hvorvidt du får låne penger eller ikke, og hvor mye du eventuelt kan få innvilget i lån. Helt grunnleggende er kriteriet at du må være myndig, altså over 18 år.
Hvor mye du kan låne avhenger i stor grad av din egen inntekt og økonomi. Høyeste beløp for usikrede lån hos de fleste norske banker er 500 000 kr.
Et forbrukslån er en type lån der du ikke er nødt til å stille med sikkerhet i bolig eller eiendom for å få låne. Enkelt forklart trenger ikke banken å ta pant når de tilbyr deg et lån. Dette er i stor kontrast til de fleste andre typer lån, som boliglån eller billån, der banken har sikkerhet i boligen/bilen din som gjør at de kan hente verdier dersom du ikke klarer å gjøre opp for deg. En annen vesentlig forskjell fra et boliglån til et forbrukslån, er at du ved sistnevnte kan bruke pengene på akkurat hva du vil. Der hvor lånekapitalen fra et boliglån er bundet til kjøp av bolig, så kan du med et forbrukslån både pusse opp, kjøpe deg campingvogn og reise på ferie - eller noe helt annet.
Renten på lånet avgjøres individuelt og fastsettes basert på lånebeløp, din evne til å nedbetale lånet og din eventuelle gjeld. Jo bedre nedbetalingsmulighet, desto lavere rente.
Å legge til en medsøker på lånet kan øke mulighetene for å få lavere rente og kunne låne et høyere beløp. En medsøker kan være hvem som helst i din nærhet; samboeren din, en søster eller bestevennen. Den medsøkende har like stort ansvar for at lånet betales tilbake og gir derfor en ekstra trygghet for banken.

Pengene blir satt inn på kontoen din samme dag som lånet blir godkjent, eller senest hverdagen etter.

Du bestemmer selv hvor lang tilbakebetaling-/nedbetalingstid du skal velge. Tilbakebetalingstiden påvirker lånets månedlige avdragsbeløp. Jo lengre nedbetalingstid man velger, desto mindre blir de månedlige avdragsbeløpene. På den annen side bør man ta hensyn til at lånerenten kan bli høyere på langsiktige lån. 

Siden renten settes individuellt og bestemmes ut i fra lånebeløp, nedbetalingsmuligheter og eventuell gjeld, så påvirkes månedskostnaden også av dette. Faktorer som nedbetalingstakt og avgifter påvirker også månedeskostnaden. Generellt sett gjelder regelen: Jo bedre nedbetalingsmuligheter, desto lavere rente og månedeskostnad.
Ja, du har likevel en sjanse til å få lån.
Et lån uten sikkerhet betyr at man ikke trenger å stille en verdi som sikkerhet i eiendeler for lånet. De fleste forbrukslån er vanligvis usikrede lån.
Nominell rente er det du må betale for at banken skal låne deg penger. Mest avgjørende er din økonomiske situasjon, ønsket lånebeløp og ønsket nedbetalingstid. Nominell rente inkluderer ingen gebyrer, men oppgis som en prosent av ønsket lånebeløp som du må betale for å få lånet.

Den effektive renten viser den reelle kostnaden ved et lån. I tillegg til den nominelle renten, så plusser man på med engangsgebyrer som etableringsgebyr, samt et månedlig termingebyr.

Vi spør ikke hva pengene skal brukes til. Det er helt opp til deg.
Ja, du kan også løse hele lånet når du vil, uten at det koster noe ekstra. Du kan også gjøre ekstra innbetalinger når som helst for å betale ned lånet raskere enn den nedbetalingstiden du har valgt.

Det kan være forskjellige årsaker til at du får avslag på en søknad. I hovedsak betyr et avslag at ett eller flere av kriteriene for å søke, ikke er oppfylt.

Ja, du kan samle flere gamle lån og bytte dem ut mot et nytt lån med lavere rente.

Lantilalle.no er ikke en bank, utlåner, megler eller produktutsteder. Lantilalle.no er et nettsted for sammenligning av kredittjenester, er tilgjengelig for besøkende uten kostnad, og drives for kommersielle formål. Nedbetalingstid: 1 år - 15 år. Låneeksempel: 150 000 kr o/5 år, effektiv rente APR 11,31%, kostnad 43 481 kr, totalt 193 481 kr. Maks. effektiv rente (APR): 199,87%.