Blogg

Fordeler og ulemper med et privatlån 2020-10-20

Det er mange fordeler med et privatlån, ettersom dette er en fleksibel type lån der det ikke finnes noen definerte rammer for hva du kan bruke pengene på/til. 

Slik finner du best lånerente 2018-12-12

Alle vet at det koster penger å låne penger. Når du tar opp et lån, skal banken ha en kompensasjon for dette, og man betaler en viss prosent av lånet i tillegg til selve summen. Mange er likevel usikre på hvordan de skal regne ut hvor mye lånet faktisk vil koste dem. Hvordan vet du at du får best lånerente?

Hvor smart er det å låne for å kjøpe ting? 2017-12-04

Føles det som at alle rundt deg har alt? Slik er det ikke. Det finnes sikkert de som både har flere og nyere ting enn deg, men det finnes også mange som har betydelig færre. Forsøk å unngå å bidra til kjøpepresset.

Refinansiering av gjeld 2017-12-04

Alle former for lån og kredittgjeld kan refinansieres. Enkelt forklart handler refinansiering om å samle flere lån og kreditter i ett lån med bedre betingelser. På den måten kan du bedre din likviditet og få bedre oversikt.

Hvor mye penger skal jeg låne? 2017-12-04

Hvor mye trenger du egentlig? En av tingene du bør kartlegge før du søker om lån, er hvor mye penger du faktisk har behov for.